14 червня 2023 13:42

​Євген Селезньов – росіянам: "П######е у свою Росію. Там робіть що хочете, хоч на голові стійте, ви нам н###й не потрібні"

Колишній український нападник Євген Селезньов висловився щодо російсько-української війни.


«П####и кажуть, що це СВО. Ви, д######би, що ви робите з нами? Ви нас маєте право бомбити, нас вбиватимете, а ми маємо сидіти? Що ви робите?


Діти вмирають. Ви стерли з лиця землі міста, тисячами пакували в Маріуполі. Тисячами. У Харкові, Сумах, Чернігові. І що це? Кажуть, що не чіпали цілісність вашої країни. Ви що, й#####і? Ви реально й#####і? Якщо ви й#####і – йдіть у свою Росію лікуйтесь.


Сюди не треба лізти. Хворий вчить лікаря, б###ь. Ви що хворі, хлопці? Зрозумійте, що у вас відбувається. Не треба цього робити. П######е у свою Росію. Там робіть що хочете, хоч на голові стійте. Крадіть, вбивайте. Ви нам н###й не потрібні.


У 2015 році написали, що мене там (у терористичній організації ДНР - прим.) розстріляють. З#######я х## сосати. Я таким самий донеччанин як він (показує на сидячого поруч - прим.). Моє місто повинно розквітати. Я дуже хочу цього.


До війни це квітуче місто було. Що вони зробили з ним? Де бендери? Я сам з Донецька, російською розмовляю, я бендеровець? Я фашист? Я звичайний українець, який вважає, що Донецьк це Україна. От і все. Треба трохи ширше дивитися на речі, а не тільки один телевізор.


Це шлях в нікуди, у вас немає майбутнього там, і не може бути», — сказав Селезньов.


Фото: ФК "Минай"