14 червня 2023 11:38

"Мене це образило, я сварився з Луческу": Селезньов назвав форварда, якому румунський тренер віддавав перевагу в "Шахтарі"

Колишній нападник донецького Шахтаря Євген Селезньов поділився спогадами про роботу під керівництвом румунського тренера Мірчі Луческу.

Євген Селезньов, який нещодавно провів свій прощальний матч та закінчив кар'єру, розповів про своє перебування у Шахтарі.

За словами екс-форварда «гірників», він образився, що не зіграв у фіналі Кубка УЄФА 2009 проти Вердера (2:1).


«Я не грав у фіналі Кубка УЄФА. Мене це образило. Я просто хочу грати у футбол, я не хочу дивитися, як хтось стає чемпіоном. Я розумію тепер, що то була молодоеїстичність, але вона дала свій результат. Для мене вище за футбол не було нічого».


Також Селезньов розповів про свою конкуренцію у Шахтарі із бразильським форвардом Луїсом Адріано.


«Чим Адріано був кращим? По-перше, він був бразилець, легше було адаптуватись. По-друге, так вирішив Містер. Десь може і правильно, як мені зараз здається. Він керує командою. Він швидше біг, а я більше забивав. Я міг грати в один-два торкання та підлаштовуватися під футбол Шахтаря».


Селезньов зазначив, що часто розмовляв на підвищених тонах із тодішнім головним тренером Шахтаря Мірчею Луческу.


«Я дуже сварився з ним, бо я хотів грати. Я визнаю завжди свої помилки, говорю так, як є. На той час, напевно, я був неправий. Треба було інакше ставитися. Я ображався, огризався, але не ображався. Я не любив, що я не був першим. Скрізь мене любили, а в Шахтарі треба було інакше вести», – сказав Селезньов в інтерв'ю програмі ПРОФУТБОЛ Digital.