13 червня 2023 18:39

Форвард "Динамо" полетів до Італії: джерело розкрило проблему футболіста

Владислав Супряга отримав травму, через яку жодного разу не вийшов на поле у складі Динамо минулого сезону.

Відомий спортивний журналіст Віктор Вацко розкрив подробиці проблеми, яка турбує форварда київської команди.


«Супряга ніяк не може відновитися після травми. Минулого року Влад переніс операцію, взимку почав працювати у загальній групі Динамо, навіть виходив на поле у контрольних матчах. Але знову трапився рецидив. Він має проблему, пов'язану з тазом», – заявив Вацко.

Вацко повідомив, де зараз перебуває Супряга, а також назвав терміни його відновлення після травми.


«Мені розповідали, що щось пішло неправильно з відновленням. Тому знову постала ця проблема. Він полетів лікуватися до Італії. Казали, що потрібна повторна операція.


Лікарі вирішили, що можна вирішити проблему без хірургічного втручання, але як мінімум протягом найближчих двох місяців ми Супрягу на полі не побачимо», – сказав журналіст в ефірі свого ютуб-каналу «Вацко Live».

23-річний Супряга перейшов до Динамо з Дніпра-1 у серпні 2018 року.


Владислав провів у складі київської команди 47 матчів, забив три голи та зробив шість результативних передач. Контракт форварда з Динамо діє до червня 2026 року.


З січня до червня 2022 року Супряга виступав на правах оренди за італійську Сампдорію, але зіграв у її складі лише один поєдинок. Востаннє Владислав виходив на поле в офіційному матчі 6 лютого 2022 року, коли генуезька команда обіграла Сассуоло у домашній зустрічі Серії А (4:0).