7 червня 2023 17:39

Форвард збірної Хорватії Лівая залишив тренувальний табір після інциденту з власними вболівальниками

Нападник збірної Хорватії Марко Лівая не допоможе команді у "Фіналі чотирьох" Ліги націй. Нападник вступив у сутичку з власними прихильниками на тренуванні, після чого вирішив негайно покинути тренувальний табір.


29-річний гравець сплітського "Хайдука" Марко Лівая вступив у сутичку з місцевими вболівальниками на тренуванні в Рієці - головному супернику свого клубу. На відеозаписі видно, як розлючений Лівая штурмує трибуни. Невідомо, що саме говорили фанати, але, як повідомляється, вони робили недоречні і вульгарні коментарі на адресу Ліваї, який у минулому грав за "Інтер".

- На жаль. Після всього, що сталося минулого дня, я не відчуваю себе достатньо готовим, щоб віддати все для національної збірної. Моя присутність лише заважатиме іншим, - пояснила Лівая. - Я бажаю хлопцям удачі в Нідерландах. У нас є якість і єдність, щоб привезти додому золото. Дякую тренеру за розуміння, - зазначив Марко Лівая.

За словами самого Ліваї, це не означає, що він завершив свою кар'єру у збірній: "Сподіваюся, вболівальники також зрозуміють це рішення. Національна збірна для мене багато значить. У майбутньому я сподіваюся знову стати її частиною".