3 червня 2023 15:47
2

Зірку АПЛ та збірної Англії звинуватили у зраді: дівчина заробила на мовчанні та погодилася на аборт

Неназваний представник англійської Прем'єр-ліги потрапив у пікантний скандал, хоч є одруженим та має дітей.


The Sun повідомляє, що футболіст зраджував дружині з іншою жінкою, з якою познайомився в Instagram. Це призвело до вагітності, тож зірка вирішив заплатити 20 тисяч фунтів стерлінгів за мовчання та аборт.


Відносини розпочались у січні 2019 року, жінка є впливовою інфлюенсеркою у соцмережах. Пара мала кілька сексуальних контактів. Футболіст нібито навіть запросив її до себе додому, коли дружина та діти були у від'їзді.

Стосунки тривали до кінця 2021 року, коли дівчина повідомила про вагітність. У січні 2022-го вона зробила аборт, а у березні представник АПЛ заплатив їй 20 тисяч фунтів за мовчання.


"Він одружений і має дітей, і він явно боявся того, як це вплине на його сім'ю. Він поступив розумно, заплативши їй, оскільки вона ніколи не зможе розкрити його ім'я. Вона отримала гроші, що не завдасть йому шкоди, якщо подумати про те, скільки ці хлопці заробляють щотижня.

Знайомство з молодими жінками в таких соціальних мережах, як Instagram і Snapchat – звична справа для цих багатих молодих футболістів, які знають, що у багатьох жінок очі розбігаються від того, що з ними зв'язалася відома людина", – сказало джерело.
Причини таких ляпів, як
"запрацювала на мовчанні"
замість очевидного" "заробила на мовчанні"
або в знанні української мови на рівні знання караїмської,
або в ставленні до роботи (і спожвиачів продукту)
"запрацювала на мовчанні"? От же ці пекельні борошна...