1 червня 2023 10:46

"Я горю бажанням виконати останню місію як гравець". Екс-захисник "Динамо" зробив емоційну заяву

Колишній захисник "Динамо" Віторіну Антунеш звернувся до вболівальників "Пасуш де Феррейра", який за підсумками сезону вилетів з вищого дивізіону Португалії.


"Мені нелегко звертатися до вас у цей час страждань. За всі ці роки я багато пережив у футболі. Негаразди не є для мене чимось новим. У своїй кар'єрі я зіткнувся з незліченними перешкодами, сумнівами та травмами, які загрожували зруйнувати мої мрії. Але щоразу я відроджувався з попелу завдяки своїй пристрасті. І зараз, коли наближається кінець моєї кар'єри і після болісного спуску, я стикаюся з новим викликом.

36 років – невдячний вік для спортсмена. Скільки б не було досягнень у вашому резюме, мало хто вірить, що вам ще є що дати. Усі очікують, що ти повісиш бутси на цвях. І, мабуть, це був найлегший шлях для мене. Але я горю бажанням виконати останню місію як гравця. Місія, яка включає мене та всіх тих, хто любить "Пасуш" - повернути клуб туди, де ми всі хочемо його бачити!


Очікується, що капітан залишає човен останнім. Але я, капітан "Пасуш", не покину його і не буду дивитися, як він тоне. Я буду працювати, щоб ми причалили в хорошому порту. Я залишаюсь. я борюся. Я хочу, щоб ви були на нашому боці", - цитує Антунеша офіційний сайт португальського клубу.