30 травня 2023 18:29

​Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: "Тимощук - д******б і дурак, через дефіс. Д*******о-дурак чи дурако-д******б"

Колишній захисник збірної України Артем Федецький висловив думку про експівзахисника команди Анатолія Тимощука, який працює в тренерському штабі «Зеніта».


«Тимощук - ватнік? А що, не видно по ньому? Так, він любить бабки. Він продав свою країну. Він д******б і дурак, через дефіс. Д*******о-дурак чи дурако-д******б. Яка різниця? Тут, б***ь, в Дніпро прилітає ракета, в Кременчук у торгівельний центр, Ірпінь… Як він може цього не бачити? Його батько в Луцьку живе. Якщо він з ним не говорить, значить, він д******б. Ну що про нього говорити? Я сам за нього тягнув мазу, казав, що Толік нормальний. До 24 лютого.


Потім я йому написав повідомлення. Він прочитав і нічого не відповів. Чи пробував набрати? А що мені йому говорити? В дитинстві Анатолій був старшим братом, другом. Я з нього брав приклад по віддачі, як професіонал, як людина. Тим паче ми обидва з Луцька, жили через вулицю. І тут суцільне розчарування.


Чесно, мені було… Б***ь, я просто був в шоці. Реально. Він просто мовчить. І що зараз, ми чекаємо чуда, що Тимощук скаже: «б***ь, я не міг нічого зробити, а зараз я скажу, що Росія - п******и та окупанти?» А з****у вже, все. Він показав, що він є. Хай йде н***й. У нього була купа можливостей виїхати, повір мені. Він продав Україну, продав свою совість і вибрав руські рублі.

У нього там є бізнес, там у нього друга сім“я. Він має корочки, якусь х***ю, і він від того тащиться, типу його мають носити на руках. Людина продала свою совість, Україну, свою родину, батьків. Батько, коли Тимощук грав в «Баварії», ходив у її екіпіровці. Ясно, що то була гордість. А тепер я його не бачив більше року. Мабуть, соромно за сина. Але то його син, він має сприймати його таким, який він є. Але його син - падло, який не реагує ніяк.


Чи зобов“язаний він реагувати? Я вважаю, що якщо ти показуєш з себе такого патріота, перев“язуєш волосся стрічкою жовто-блакитною, всюди жовто-блакитний прапор, що ти патріот і прославляєш Україну, то ти, я вважаю… На тебе рівняється багато людей, багато дітей. І тим маєш реагувати, зобов'язаний реагувати відразу. І тому його мовчанка… Ярмола його послав н***й, ти це чув


До війни ми підтримували зв'язок: спілкувались, переписувались, зідзвонювались. Може, він бздун і боїться щось сказати», - сказав Федецький