29 травня 2023 23:57

"Керівництво було б не проти, щоб Скрипник написав заяву про звільнення": джерело розкрило зарплату тренера "Ворскли"

Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик поділився інформацією про майбутнє головного тренера полтавської Ворскли Віктора Скрипника у його нинішньому клубі.


Ігор Циганик розповів, що існує напруженість у відносинах між Віктором Скрипником та босами Ворскли, але український фахівець планує відпрацювати угоду з полтавцями до кінця.


«Є певне непорозуміння між Скрипником та керівництвом клубу, і це ще м'яко сказано. Менеджери клубу були б не проти, щоб Скрипник написав заяву про звільнення.

Але у Скрипника дуже хороша зарплата – близько півмільйона за рік плюс відступні. Він не збирається йти з Ворскли і має намір допрацювати контракт до кінця».


Також Циганик заявив, що цього сезону Ворскла, на думку керівництва, мала боротися за зону Ліги чемпіонів.

«Що буде наступного сезону невідомо. Наскільки я знаю, бюджет трохи зменшиться, бо завдання цього сезону було поборотися за Лігу чемпіонів, але полтавський клуб мети не досягнув», — сказав Циганик в авторській програмі на ютубі.


Контракт Скрипника та Ворскли дійсний до 30 червня 2025 року.

Під керівництвом фахівця полтавці виграли 13 матчів, 12 програли та ще шість поєдинків завершили внічию.


За один тур до фінішу сезону УПЛ "Ворскла" з 42 очками продовжує боротися за п'яте місце, яке дозволить зіграти в Лізі конференцій.

У наступному турі Ворскла зіграє проти "Шахтаря". Гра запланована на 4 червня.