28 травня 2023 21:33

Лампард: "Фанати "Челсі" розуміють, у якій складній ситуації я був призначений. У мене чудовий зв'язок із клубом, я повернуся ще не раз"

Френк Лемпард вважає, що "Челсі" заслужив перемогу в матчі з "Ньюкаслом" (1:1).

«Ми мали перемогти, думаю. Ми грали так, як має грати «Челсі» вдома: створювали більше небезпечних моментів, діяли впевненіше, ніж раніше. Суперник також створював моменти, це хороша команда, яку розкріпачила відсутність турнірної мотивації. Проти Ньюкасла треба грати обережно, оскільки він швидко тікає в контратаки.


Було приємно попрощатися із фанатами, я ціную їх. Уболівальники "Челсі" розуміють складність нашої ситуації на момент мого призначення. Ми не змогли досягти бажаних результатів цього сезону, але що є – тобто.


Я не надто багато ностальгую. У мене з клубом чудовий зв'язок, я ще не раз повернуся сюди.


Я дуже радий за «Евертон» (команда, з якою Лемпард працював до кінця січня, уникла вильоту – прим. Sports.ru). Там є люди, яким клуб небайдужий. Це великий клуб, він заслуговує грати в АПЛ.

Я візьму паузу, робота була досить інтенсивною. Я віддав усі сили. Подивимося, що буде далі», – сказав головний тренер, контракт якого розрахований до кінця сезону.