26 травня 2023 11:55

Ян Томашевський: "Левандовськи дорожчий за всю збірну Молдови, Польща грала у футбольну порнографію"

16 червня збірна Польщі проведе контрольний матч з Німеччиною. Наставник "Кадри" Фернанду Сантуш не приховував свого невдоволення з цього приводу. На думку коуча "червоно-білих", краще було б протистояти команді, яка за силою подібна до збірної Молдови, найближчого суперника у відборі до Євро-2024.


Легендарний польський воротар Ян Томашевський не погоджується з такою аргументацією португальця. На його думку, саме протистояння з німцями буде важливішим, ніж боротьба за очки з Молдовою.


"Матч проти Німеччини буде ключовим для мене. Якщо хтось скаже мені, в тому числі і тренер, що найважливіший матч - з Молдовою... Господи! З Молдовою ми не будемо розминатись у фінальній частині чемпіонату Європи, і ми маємо виходити у фінал. Один Левандовський дорожчий за всю збірну Молдови. І ми маємо боятися?


Ми повинні зробити команду на даний момент, якої, я підкреслюю, на даний момент немає, тому що ми грали в футбольну порнографію. Я прощаю зустріч із Чехією, тому що програвати 0:2 на другій хвилині - це катастрофа. Але Албанія... Тепер треба зробити все, щоб стати на правильний шлях", - сказав Томашевський в інтерв'ю Super Express.


Нагадаємо, під керівництвом Сантуша поляки програли Чехії (1:3) і здобули мінімальну перемогу над Албанією (1:0).