19 травня 2023 18:03

Олександр КУЧЕР: "У першому таймі був якийсь дурдом"

Головний тренер "Дніпра-1" Олександр Кучер підбив підсумок матчу 27-го туру УПЛ, у якому його команда здобула вольову перемогу над "Колосом" (2:1).


- Сьогодні були два різних тайми. В першому з нашого боку не було концентрації, зібраності, дозволили суперникові створити багато шансів біля наших воріт. Один гол вони забили, а могли забити ще. Ми не були схожі самі на себе. Не маємо права виходити на поле й на початку допускати стільки помилок. Ми повинні завжди бути зібраними, сконцентрованими, агресивними. Замість цього в першому таймі був якийсь дурдом.


Але у перерві поговорили з хлопцями й команда вийшла на поле з іншим настроєм. Бігли, мчалися вперед, не дали нічого зробити "Колосу" попереду, затискали його на його половині поля. Головне питання було в тому, коли заб'ємо другий м'яч. І хлопці молодці, що забили його, дотерпіли до кінця. Дуже важлива для нас перемога, важливі три очки. Будемо рухатися далі й готуватися до наступних матчів.


- Гуцуляк пропустив останні матчі. В якому він стані?


- Він має пошкодження, зараз він відновлюється. Будемо чекати якнайшвидшого його повернення.


- Він зможе допомогти "Дніпру-1" ще в цьому сезоні?


- У нас зараз буде один день паузи, будемо слідкувати за його динамікою відновлення. Якщо буде покращення, то, звісно ж, чекатимемо на нього в наступному матчі. Але якщо у нього буде дискомфорт, то ми не будемо ризикувати його станом.


- Ви слідкуєте за результатами "Шахтаря" (один з ваших конкурентів) чи орієнтуєтеся суто на себе і свою гру?


- Дивимося в першу чергу на своєю гру, аби розуміти, що треба покращувати, які усувати проблеми. А в "Шахтаря" – своя гра, немає сенсу за цим слідкувати.


Фото: СК "Днiпро-1"