19 травня 2023 17:29

Френк Лампард: "Я намагався привести Холанда в "Челсі"

В.о. головного тренера «Челсі» Френк Лампард поспілкувався з пресою за 2 дні до матчу чемпіонату Англії проти «Манчестер Сіті».


«Не знаю на рахунок найвеличнішої, але «Манчестер Сіті», безумно, фантастична команда, і продовжує нею бути вже довгий час. Вони точно найкраща команда у світовому футболі. Чи добре це для англійського футболу? Так, а чому ні? Це змушує підвищувати стандарти. Решта ліг має прагнути до подібного.


Холанд? Те, що він робить – це фантастично. Я намагався привести його в «Челсі», його рівень був дуже очевидним. Не знаю, чи погодився б він на перехід, але я був його великим фанатом, і доклав чимало зусиль, не знаю, наскільки були зацікавлені інші.


Можу тільки віддати Ерлінгу належне, мені подобаються подібні гравці, які прагнуть бути найкращими. Потрібно мати план, щоб впоратися з такими.


З яким би нападником я міг би його порівняти? Не можу порівнювати його з Дрогба, але Дідьє створював такий же вплив протягом тривалого проміжку часу. У Ерлінга він був більш миттєвим. Не думаю, що це може бути прямим порівнянням, але вони обидва чудові нападники.


Чи спілкувався я з Почеттіно? Ні. Моя реакція на його призначення? Ніякої, якщо це не офіційно», — сказав Лампард.