12 травня 2023 13:00

"Його ситуація може стати ще тривожнішою": у Європі бачать можливі проблеми для хавбека збірної України

Український 22-річний вінгер Челсі Михайло Мудрик може отримати небезпечного конкурента за позицією в особі футболіста клубу Крістал Пелас Вілфріда Заа.


Челсі зацікавлений у послугах 30-річного івуарійського лівого вінгера Крістал Пелас Вілфріда Заа, повідомляє GiveMeSport.

Журналісти видання Express вбачають у потенційному трансфері небезпеку для Михайла Мудрика.

«Мудрик не зміг стати основним гравцем Челсі після свого трансферу у січні за 70+30 мільйонів євро. Однак його ситуація може стати ще тривожнішою, оскільки президент клубу Тодд Боелі націлився на покупку Заа. Він здатний посунути українця до ієрархії в команді».


При цьому фахівці зазначають, що не розраховують на посилення конкуренції на своїй позиції влітку.

«Мудрик, мабуть, сподівається, що влітку не виникне більшої конкуренції за його місце у складі Челсі. Футболіст планує закріпитися в оновленій команді під керівництвом Маурісіо Потеччіно».

Важливим фактором при виборі саме Заа для синіх може стати фактор закінчення його контракту з Крістал Пелас вже цього літа. Таким чином є можливість підписати його абсолютно безкоштовно.

Челсі цього сезону витратив на нових футболістів 611,5 мільйона євро, тому клубу важливо не вийти за рамки фінансового фейр-плей.

Повідомляється також, що інтерес до Заа виявляє і Аль-Іттіхад із Саудівської Аравії. Гравцеві пропонують зарплату дев'ять мільйонів євро за сезон «чистими», але він налаштований залишитися в Європі.