10 травня 2023 16:52

"Всi вже іржуть з "Олександрії": Леоненко не згоден з Вацком і шокований грою команди Ротаня

Колишній форвард Динамо та збірної України Віктор Леоненко, який зараз є футбольним експертом, поділився думкою про гру ФК Олександрія та висловив незгоду з Віктором Вацьком.


Після нічиєї у матчі ФК Олександрія – Шахтар (1:1), журналіст Віктор Вацко запевнив, що керівництво команди довіряє Руслану Ротаню і звільняти його не збирається через цілу низку нічийних наслідків.


Віктор Леоненко не згоден зі словами Вацка і навіть більше – експерт не виключає, що якби не успішний виступ у першій частині сезону УПЛ, то зараз команда боролася б за виживання.


«Прочитав вислів «рибалки» Вацко. Дивно він каже, що ніхто не глузує з ФК Олександрії. Усі вже іржуть. Із 30 очок взяти 13 і все нормально? Це 30%. Що це за результат?


Це ще Гурі треба сказати дякую, що зробив заділ. Так би все в таблиці змінилося і вже, напевно, ФК Львів наздогнав би. Стільки очок втратити та все класно. Супер!».


Також Леоненко заявив, що чекає на скандал у матчі ФК Олександрія та Дніпро-1.


«Подивимось завтра ФК Олександрія та Дніпро-1. Мені цікаво, чи Довбика з пенальті зараз вітати? Відчуття, що знову буде щось на зразок скандалу.


Вітю, ти, коли даєш коментар, то уточняй точно, а не так, що лобзанув, а там недоказав, а там не обов'язково. Ось і граємо – суперСКА», - сказав Леоненко у своєму телеграм-каналі.