8 травня 2023 19:03

Кроос: "Руні сказав, що "Сіті" нас знищить? Вони говорили те саме минулого сезону. Тоді ми виграли Лігу чемпіонів"

Півзахисник «Реала» Тоні Кроос прокоментував слова Вейна Руні, який сказав, що «Манчестер Сіті» знищить мадридський клуб у півфіналі Ліги чемпіонів.


Завтра, 9 травня, на «Сантьяго Бернабеу» пройде перший півфінал ЛЧ «Реал» - «Сіті».


«Захист завтра має бути хорошим. Ми повинні забивати голи. Ми звикли грати в таких матчах.


Руні сказав, що «Сіті» нас знищить? Вони казали те саме минулого сезону. Тоді ми виграли Лігу чемпіонів. На нас це не впливає. Ми вже достатньо мотивовані. («Реал» вибив «Сіті» у півфіналі ЛЧ минулого сезону - прим.).


Ми очікуємо дуже сильний «Манчестер Сіті». Вони переживають гарний момент.


Вінісіус Жуніор? Він ще дуже молодий. Він — гравець, який робить для нас різницю, і йому лише 22 роки. Він нам дуже допомагає. Вінісіус повинен навчитися зберігати спокій після провокацій. Але арбітри повинні захистити Вінісіуса, тому що це гравець, якого всі хочуть бачити на полі. Він заслуговує на захист.


Продовження контракту? Все йде дуже добре. Це все зрозуміло. Я не маю про це говорити.


Чи втомилися гравці? Ні, у нас все добре. Ми не будемо виправдовуватися. Ні в якому разі ми не будемо втомлені завтра. Це неможливо, ми гратимемо у півфіналі Ліги чемпіонів.

Забагато матчів? Очевидно. Я вже говорив про це кілька років тому. Забагато турнірів. Вони не питають нас, гравців, раді ми цьому чи ні.

«Сіті» – найскладніша команда, з якою ми зустрічалися? Не знаю. Ми зіграли багато матчів проти якісних команд, які перемагали нас. Я пам’ятаю матч проти «Аякса» (1:4). Не те щоб він був найважчим, але той день був. Залежить від дня.


Джуд Беллінґем? Це питання до клубу. У мене немає об’єктивної думки щодо нього, тому що я не дивився матчі дортмундської «Боруссії», - сказав Кроос на передматчевій пресконференції.