6 травня 2023 15:49

"У нас це не схвалювалось": відомо, чому "Дніпро" не підписав нинішню зірку "Барселони" та збірної Іспанії

Фото - ua.depositphotos.com


Комерційний директор Дніпра-1 та директор зі стратегічного розвитку «1+1» В'ячеслав Фрідман розповів, чи міг Дніпро за часів роботи в ньому Хуанде Рамоса підписати Жорді Альбу.


В'ячеслав Фрідман поділився, чи міг із головним тренером Хуанде Рамосом у Дніпро прийти іспанський захисник Жорді Альба, про що тоді ходили чутки у ЗМІ.


«Та ні, ну слухайте… Рамос намагався когось привести, але в нас це зупинялося. Тренер повинен тренувати, а селекційна служба – виконувати його запит щодо гравців. Інша річ, що селекційна служба завжди була слабкою, це факт».


Функціонер вважає, що робота менеджменту у Дніпрі була на низькому рівні.


«У нас сам клуб завжди відставав від команди. Майстерність гравців була вищою, ніж майстерність менеджменту. Тож і мало продавали. Клуб не працював у тому режимі, в якому має: виростити, розвинути гравця, потім продати та отримати гроші. А так не було».


Фрідман навів приклади зіркових гравців, яких клуб не зміг успішно реалізувати.


«Багато гравців пішли безкоштовно чи за невеликі гроші. Стрініч пішов безкоштовно. Калинич пішов за невеликі гроші. Якщо так подивитися, це серйозний недолік. Але так було збудовано роботу ФК Дніпро, нічого не зробиш», – сказав Фрідман в інтерв'ю FanDay.net.