5 травня 2023 21:34

Ротен "не прийняв" вибачення від Мессі і жорстко розкритикував гравця

Колишній гравець «ПСЖ» Жером Ротен, який нині працює експертом на RMC, прокоментував ситуацію з Ліонелем Мессі, який вибачився перед партнерами і тренерами клубу.


«Він зробив помилку та усвідомлює її. Це вже означає, що «ПСЖ» мав рацію, наклавши на нього санкції, бо це непрофесійна провина. Я не менеджер клубу, але моя думка така: я кидаю м'яч назад Лео Мессі. Він тут уже протягом двох років, чи його внесок на поле достатній? Відповідь – ні. На мою думку, «ПСЖ» не потребує Мессі, щоб стати чемпіоном Франції. Знаючи, що він точно піде, ось так закінчувати пригоду в Парижі.


Це сумно, але вибачення нічого не змінюють. Він багато разів вибачався за свою поведінку на полі? За те, що час від часу провалював ігри? За випади у ЗМІ? За ігнорування вболівальників?

Він зняв відео з вибаченнями, добре. Але в мене залишається трохи гіркий присмак: він каже, що перепрошує товаришів по команді чи тренерів, але не перед уболівальниками. Я не розумію, чому він сказав, що не міг відкласти поїздки. Він знайшов відмовку ... Він вибачається, але знаходить відмовку. Ваша робота у чому? Покрасуватися і отримати великий чек — чи грати у футбол і захищати кольори «ПСЖ» якнайкраще?» – сказав Ротен в ефірі RMC.