5 травня 2023 16:05

Алвес заявив, що не кликав жертву зґвалтування в туалет для сексу: "Я попiсяв, пішов до виходу і практично зіткнувся з нею біля дверей"

Дані Алвес дав свідчення про контакт із жертвою зґвалтування у туалеті нічного клубу.


Колишній захисник «Барселони» та збірної Бразилії з січня перебуває під вартою за звинуваченням у зґвалтуванні дівчини у нічному клубі Барселони. Йому загрожує до 12 років ув'язнення.


Раніше повідомлялося, що доказом проти Алвеса можуть стати його білі кросівки. Захист дівчини стверджує, що Алвес зайшов у туалет першим, а потім, стоячи біля дверей туалету, наполягав, щоб потерпіла пішла туди з ним. Стверджується, що відразу на кількох кадрах із камер спостереження видно білі кросівки, що належать обвинуваченому. Адвокати бразильця запевняють, що білі кросівки належать не Дані Алвесу, а іншому відвідувачу нічного клубу.

Сам Алвес у суді розповів свою версію цієї ситуації.


«Я зайшов у туалет, попiсяв і за 2-3 хвилини пішов до виходу з туалету. А дівчина збиралася зустріти мене, і коли я виходив, я практично зіткнувся з нею, коли відчиняв двері.


Я виходив не для того, щоб покликати її до туалету. Але коли я виходив, я застав її практично біля дверей. А коли двері до туалету відчинилися, вона увійшла першою, а потім я», – пояснив футболіст.


Якщо свідчення Алвеса правдиві, це може пояснити, чому камери спостереження потрапили його кросівки.


У квітні захист Алвеса знову попросив про попереднє звільнення Дані. Бразилець під час свідчень заявив, що секс із жертвою був за взаємною згодою, зазначивши, що питав у дівчини в процесі, чи подобається їй те, що відбувається.