5 травня 2023 13:51

Джерело: Ребров може очолити "Олімпіакос"

Грецький Олімпіакос перебуває у пошуках нового головного тренера команди. Серед кандидатів також є наставник Аль-Айна Сергій Ребров.


На початку квітня Олімпіакос оголосив про звільнення Мічела з посади головного тренера команди. На даний момент керівництво пірейського клубу перебуває у пошуках нового наставника.

За даними Sportdog головними претендентами на вакантне місце є Сергій Ребров та Ернан Креспо. 48-річний українець зараз очолює Аль-Айн, а аргентинський фахівець тренує Аль-Духаїль із Катару.

Kerkida з посиланням на арабські ЗМІ повідомляє, що Ребров хоче залишити Аль-Айн і повернутися до Європи. Він виставив дві вимоги потенційним роботодавцям:


приїзд усіх його чотирьох помічників;


зарплата у розмірі двох мільйонів євро.


Зазначається, що Реброва репрезентують люди, які працювали і продовжують співпрацювати з родиною Маринакіс (власниками Олімпіакоса та Ноттінгем Форест).


Контракт українця з Аль-Айном діє до 30 червня 2023 року. Нагадаємо, що Ребров є основним кандидатом на посаду головного тренера збірної України, також раніше повідомлялося про інтерес до фахівця з боку болгарського Лудогорця.

За даними SPORT24, керівництво Олімпіакосу хоче вирішити питання з новим тренером протягом наступних двох тижнів. Джерело повідомляє, що були проведені зустрічі з двома вільними менеджерами:


нідерландцем Альфредом Шредером;


італійцем Дженнаро Гаттузо.


Клуб очікує на відповідь від вищевказаних чотирьох фахівців, а також Дієго Мартінеса, який очолює аргентинський Тигре.

Також клубом розглядалися такі імена, як:


Бруно Лаже;

Кіке Флорес;


Ральф Хазенхюттль;


Джессі Марш;


Стівен Джеррард;


Сезар Пейшот;

Марсело Гальярдо;

Барак Бахар;

Хаві Грасія.


Нагадаємо, що раніше Олімпіакос очолював Олег Блохін (1990-1993). Під керівництвом українця пірейська команда виграла Кубок Греції та Суперкубок країни, а також двічі стала срібною призеркою чемпіонату Греції.


За підсумками регулярного сезону Олімпіакос посів третє місце в чемпіонаті Греції і зараз іде третім у плей-офф групі за чемпіонство, відстаючи від АЕКу на 10 очок.