4 травня 2023 18:32

Віктор Скрипник про 1:2 із "Динамо": "Програли команді, яка, мабуть, уже сторіччя є флагманом українського футболу"

Головний тренер «Ворскли» Віктор Скрипник прокоментував поразку від «Динамо» (1:2) у 24-му турі УПЛ.


«Ми програли команді, яка, мабуть, вже століття є флагманом українського футболу. В першому таймі ми мали можливість забити 2-3 голи. Це нас порадувало. Але «Динамо» є «Динамо».


Ці шанси, що вони мали, вони використали на 100 процентів. Бойова гра. На жаль, не пощастило. Ми налаштовувались, що буде шанс після повітряної тривоги. На жаль, не влучили у ворота. До травмованих додались хлопці, у яких по 4 попередження. Це не додає позитиву.


Травма Феліпе? Ви, мабуть, бачили, що це м’язи, він схопився за задню поверхню стегна. Якої категорії це пошкодження – важко сказати.


Заміна Скляра? Коли програєш, важко шукати алібі. Ми хотіли грати у відкритий футбол. Задоволені тим, як хлопці ставились до гри. Ми не дивимось на суперника, дивимось тільки на себе. Ми дуже гарно грали вперед, але «Динамо» є «Динамо».

Чеснаков вже бігає, але ще не тренується. Ми не можемо ризикувати хлопцем. Але гравців у нас вистачає. Запевняю, ми будемо грати 11 на 11. Марлісон в Бразилії, порвав хрести. Це питання вже закрите. Чому велика кількість травм? Не в балет граємо», - сказав Скрипник.