2 травня 2023 14:04

"Мені подобається пристрасть Юргена - це круто, але не подобаються його дитячі замашки. Тут спрацює лише дискваліфікація". Саттон про поведінку Клоппа після гола Жоти

Кріс Саттон засудив вчинок Юргена Клоппа наприкінці матчу з «Тоттенхемом».


"Ліверпуль" обіграв "Тоттенхем" у матчі 34-го туру АПЛ (4:3) завдяки голу Діогу Жоти на 4-1 доданій хвилині. Головний тренер «Ліверпуля» бурхливо відсвяткував переможний гол – від лави він побіг до резервного судді і почав щось кричати йому, за що отримав жовту картку. По дорозі назад Клопп схопився за задню поверхню лівого стегна.


«Мені подобається пристрасть Юргена Клоппа. Його удари кулаком у повітрі, його заразлива посмішка. Це «круто», як він би сам сказав. Але мені не подобаються у ньому ці дитячі замашки.


Святкування переможного голу «Ліверпуля» перед резервним суддею Джоном Бруксом. Заяви, що суддя Пол Тірні упереджений. Залякування помічника судді Гері Бесвіка. Це якийсь день бабака.


І знову ми говоримо про погану поведінку Клоппа і поганий приклад, який він подає мільйонам уболівальників, які спостерігають за тим, що відбувається з дому. Це стосується й низових організацій, де суддів, які відмовляються від своїх вихідних за невелику плату, лають за їхні проблеми.


Залишається сподіватися, що Клоппу стане ніяково, коли він перегляне повтор епізоду, де він підлітає до Брукса і травмує задню.


Футбольній асоціації треба взяти це під контроль. Вдарити по руках недостатньо, штраф теж недостатньо стримуючий фактор. Спрацює лише дискваліфікація», – сказав колишній форвард «Селтіка».