1 травня 2023 10:04

Массиміліано Аллегрі - про 1:1 з "Болоньєю": "Ще тиждень тому ми б точно програли такий матч, як цей, тож давайте шукати позитивні сторони"

Головний тренер «Ювентуса» Массіміліано Аллегрі залишився задоволеним нічиєю у матчі з «Болоньєю» (1:1) у рамках 32-го туру Серії А.


«Ще тиждень тому ми б точно програли такий матч, як цей, тож шукаймо позитивні сторони та те, що необхідно покращити.

Справді, ми не реалізуємо багато моментів, наприклад, Соуле був недостатньо терплячий і не дав м'ячу опуститися на землю. Але це діти з десятком матчів у Серії А за плечима, вони хочуть приголомшити світ, і справа тут лише у недосвідченості.

Ми скоротили відставання від «Лаціо» до одного очка та маємо перевагу у боротьбі з найближчими переслідувачами. Ми надто сильно хотіли перемогти, але не змогли. При цьому набрали очки, чого не відбувалося в останніх трьох турах.

Я відчуваю підтримку з боку клубу з моменту повернення. Я казав, що це найскладніший період у сезоні, нам потрібно працювати, і я вважаю, що «Ювентус» виконує хорошу роботу, особливо випускаючи молодь.

Було б чудово фінішувати у топ-4, в ідеалі – на другому місці, а також пройти далі у Лізі Європи. Я дуже радий тому, що працюю в «Ювентусі», - сказав Аллегрі для DAZN.