30 квітня 2023 22:39

Алвес у суді у справі про зґвалтування: "Я бачив бажання дівчини і запропонував продовжити в туалеті - вона погодилася. Я двічі запитав, чи подобається їй - вона сказала "так"

Дані Алвес стверджує, що не ґвалтував дівчину в нічному клубі.

Нагадаємо, колишній гравець «Барселони» та збірної Бразилії перебуває під вартою. Йому висунуто звинувачення в зґвалтуванні дівчини в нічному клубі Sutton – імовірно, це сталося в ніч проти 30 грудня. Йому загрожує до 12 років ув'язнення.

Радіо Cadena SER отримало доступ до стенограми свідчень, які Алвес дав 17 квітня. За словами Алвеса, секс із 23-річною дівчиною у нього був за взаємною згодою. До цього футболіст 4 рази змінював свідчення.

«Нас [з другом] посадили [за наш столик] з тієї простої причини, що для гостей цього столика був особистий туалет. Дівчата підійшли до нашого столика, але ні ми, ні офіціант не наполягали на цьому.

Я бачив її бажання, як вона танцювала, як вона підійшла до мене, які пози ми приймали. Я запропонував їй продовжити у туалеті, і вона сказала: «Так, без проблем». Я сказав їй, що піду першим і зачекаю її там», – сказав Алвес.


Футболіст ще раз заявив, що секс був за згодою. Крім того, він зазначив, що вони цілувалися, а дівчина зробила йому мінет.


«Я двічі запитав її, чи це їй подобається, і вона відповіла «так», – додав Алвес.


Після цього, за словами Алвеса, він попередив, що вийде з туалету раніше, щоб не викликати підозри. Камери відеоспостереження зафіксували, як дівчина вийшла з туалету та розплакалася. Незабаром Алвес і його друг Бруно пройшли повз неї, нічого не сказавши. Але Алвес стверджує, що не бачив дівчину.

«Якби я побачив її на виході, я зупинився б, щоб запитати, що з нею трапилося, тому що до цього все було добре. Я лише піддався бажанню, її та свого», – заявив Дані.