29 квітня 2023 12:26

"Барса" має намір продати Фаті, Феррана та Кесс'є влітку, щоб вписатися до ФФП. До пропозицій щодо Альби, Рафіньї та Гарсії відкриті

"Барселонi" потрібно продати кількох гравців, щоб вписатися у вимоги ФФП.

Матеу Алемані та Ферран Олівер, які представляли «Барселону», пообідали з представниками Ла Ліги у Мадриді. На зустрічі обговорювалося питання про те, як клуб впишеться у вимоги фінансового феєр-плею. Окремо зазначається, що йшлося не про реєстрацію Мессі як гравця команди, а про дотримання вимог Ла Ліги в цілому.


І у «Барси», і в Ла Ліги залишилося «дуже позитивне» враження від спілкування. Вони продовжують роботу над створенням плану, який дозволить каталонцям виконати вимоги ФФП. За підсумками зустрічі Алемані повідомив Хаві, що "все йде добре", пише журналістка Telemundo Deportes та Fox Sports Argentina Вероніка Брунаті.


"Барселона" продасть кілька футболістів влітку - клубу необхідно знизити відомість зарплат на 180 млн євро. Синьо-гранатові вже мають пропозиції щодо деяких гравців. Каталонці планують продати Франка Кессіе, Феррана Торреса та Ансу Фаті влітку. Також клуб відкритий до пропозицій щодо Еріка Гарсії, Рафіньї та Жорді Альби.

"Барселоні" необхідно, щоб Ла Ліга схвалила економічний план клубу на сезон-2023/24. Це дозволить зареєструвати контракти Гаві та Рональда Араухо, а також нову угоду з Алексом Бальде та перехід Іньїго Мартінеса з «Атлетика» на правах вільного агента. Також схвалення Ла Ліги дозволить «Барсі» працювати конкретніше над поверненням Мессі. Зазначається, що у клубі налаштовані оптимістично.