28 квітня 2023 20:57

Ярмоленко та Ребров без трофею: "Аль-Айн" програв неймовірну серію пенальті у фіналі Кубка президента

Сергій Ребров разом із вінгером збірної України Андрієм Ярмоленком поступилися у серії пенальті Аль-Шардже у фіналі Кубка Президента ОАЕ (1:1 та 13:12 за пенальті).


Андрій Ярмоленко розпочав матч із Аль-Шарджі у стартовому складі та провів на полі всі 90 хвилин. У першому таймі команди не тішили вболівальників забитими голами, а приберегли їх на другу частину гри.

На 48-й хвилині після штрафного Ярмоленко вибив м'яч на кутовий, який виявився результативним для Аль-Шарджі. Номінальні господарі поля зробили подачу на ближню штангу, звідки його ударом голови відправив у сітку воріт Мохаммед Абдулбасіт.

На 55-й хвилині Ярмоленко завдяки своєму далекому удару під перекладину заробив кутовий для своєї команди. Далі Аль-Айн розіграв стандарт, внаслідок чого український вінгер зробив простріл-удар зі штрафного, який відбив голкіпер перед собою, а першим на м'ячі опинився Коджо Лаба, який зрівняв рахунок.

Основний час закінчився з нічийним результатом і гра перейшла в серію пенальті. Першим пенальтистом Аль-Айну виявився Андрій Ярмоленко, який впорався зі своїм ударом, але як виявилося далі лотерея затяглася (команди зробили по 13 ударів) і українцю довелося пробивати двічі, і він забив ще раз.

Зазначимо, минулого сезону Аль-Айн завершив участь у Кубку Президента ОАЕ на стадії 1/4 фіналу, поступившись Аль-Васлу (1:2). На посаді головного тренера Аль-Айна Ребров минулого сезону здобув чемпіонство та Кубок ліги.