26 квітня 2023 17:02

Збірна Хорватії U-21 змінила головного тренера. Україна зіграє з хорватами в першому турі Євро-2023

Молодіжна збірна Хорватії, яка буде першим суперником України у фінальній частині Євро-2023 (U-21), отримала нового головного тренера.


Хорватський футбольний союз оголосив, що новим керманичем молодіжної збірної країни став Драган Скошич. 54-річний спеціаліст змінив на цій посаді Ігора Бішчана, який очолив загребське «Динамо».


Останнім місцем роботи Скошича була збірна Ірану, яку він вивів на ЧС-2022 в Катарі. Також хорват тренував «Рієку», словенський «Інтерблок Любляна», кувейтську «Аль-Арабі», саудівський «Аль-Наср», іранські «Малаван», «Фулад», «Райка Бабол» і «Санат Нафту».


Нагадаємо, збірна Хорватії виступатиме у групі В фінальної частини молодіжного Євро-2023 разом з Україною. Також у цьому квартеті гратимуть команди Іспанії та Румунії. Сам турнір проходитиме з 21 червня до 8 липня у Грузії та Румунії. Поєдинок між збірними Хорватії та України відбудеться 21 червня в Бухаресті.


Додамо, що в межах підготовки до Євро хорвати провели два товариські матчі. 23 березня у Вараждині вони зіграли з Ізраїлем (0:0), а 28-го в Лондоні — з Англією (2:1). У той самий період підопічні Руслана Ротаня також узяли участь у двох спарингах. 24 березня синьо-жовті в Белеку здолали Данію (3:2), а 27-го в Реджо-ді-Калабрії поступилися Італії (1:3).


Фото: hns-cff.hr