24 квітня 2023 09:31

Массіміліано Аллегрі: "У наступному сезоні ми знову будемо в боротьбі за Скудетто"

Головний тренер «Ювентуса» Массіміліано Аллегрі прокоментував поразку від «Наполі» (0:1) в 31-му турі Серії А.


«Дуже прикро програвати в такому матчі, але ми мали краще оборонятися в ситуації з пропущеним голом. Ми просто перестали грати, і в цьому сенсі нам точно потрібно діяти краще.


Ми добре грали, але пропустили дурний гол. Дивіться, все просто. 93 хвилина - у штрафному майданчику мають бути гравці, щоб захищатися. Ми надто повільно реагували на м’яч у цьому випадку.


Але це частина процесу розвитку, тож ми ставимося до цього як до данності. «Наполі» - сильна команда, яка скоро виграє чемпіонат Італії.


У нас все ще є перевага в боротьбі за зону Ліги чемпіонів, до того ж, ми продовжуємо участь у Лізі Європи та Кубку Італії. Цей сезон допоможе нам сильно вирости, а в наступному ми знову будемо в боротьбі за Скудетто.


Нам потрібно залишатися спокійними та приймати рішення суддів, якими б вони не були. Інакше ми будемо витрачати енергію на те, що не в силах змінити. Суддя сьогодні був дуже хорошим, вітаю його з роботою», - сказав Аллегрі.


Вчора «Ювентус» мав можливість обійти «Лаціо» та вийти на чисте друге місце, але після двох скасованих голів наприкінці матчу пропустив на 93-й і втратив бодай нічию.