18 квітня 2023 14:25

Лапорт на зборах Ла Ліги у справі Негрейри вимагатиме від Тебаса пояснень з приводу хибних доказів. Президент "Барси" розчарований, що інші клуби "підливали олії у вогонь"

Жоан Лапорта висловиться про справу Хосе Марії Енрікеса Негрейри на зборах клубів Ла Ліги.

Нагадаємо, 19 квітня відбудуться позачергові збори ради директорів Ла Ліги. Керівництво ліги отримати пояснення щодо платежів віце-президенту Технічного суддівського комітету, які «Барселона» робила протягом тривалого періоду.


Президент «Барселони» виступить із поясненнями, висунувши ті самі аргументи, що й на вчорашній прес-конференції. Він збирається заявити, що «Барселона» ніколи не підкуповувала суддів та не впливала на чиновників суддівського комітету.


Також, за інформацією Diario Sport, Лапорта висловить розчарування у зв'язку з тим, що деякі клуби «підливали олії у вогонь» у ситуації, що склалася. Він вважає, що в інформаційному полі відбувається «лінчування «Барселони».


Крім того, глава «Барси» вимагатиме від Хав'єра Тебаса пояснень щодо ставлення до «Барси», яке виявляє президент Ла Ліги з моменту порушення справи. Лапорта попросить Тебаса пояснити, чому той направив до прокуратури хибні докази.