17 квітня 2023 15:17

Алвеса не привезли до суду для надання свідчень через помилку у листі, направленому до в'язниці

Дані Алвес не зміг вчасно з'явитися у будівлі суду.


Нагадаємо, колишній захисник «Барселони» та збірної Бразилії з січня перебуває під вартою за звинуваченням у зґвалтуванні дівчини у нічному клубі. Йому загрожує до 12 років ув'язнення.


Сьогодні вранці Алвес мав з'явитися в суді о 10:30 за місцевим часом, щоб дати нові свідчення у цій справі. Його мали привезти разом з іншими в'язнями.


Проте вже біля суду з'ясувалося, що футболіст не приїхав на слухання. Провідна передача El programa de Ana Rosa Майка Наварро пояснила причини відсутності гравця.

«Після деякої невизначеності адвокат жертви Естер Гарсія підтвердила, що засідання призупинено, бо, мабуть, було допущено помилку в листі з суду до в'язниці з проханням про звільнення, що завадило Алвесу приїхати сюди тут точно о 10:30 ранку.


Нам сказали, що цю плутанину вже дозволено і що приблизно за годину бразильський гравець буде тут, щоб дати свідчення за власним бажанням», – сказала Наварро.

На даний момент футболіст представив чотири різні версії того, що сталося, востаннє підтвердивши, що у нього з жертвою був секс із проникненням. До цього Алвес тричі дав різні свідчення у справі про зґвалтування.