15 квітня 2023 13:45

Кассано про конфлікт з Моурінью: "Я ніколи не був жополизом, тому гучні імена на мене не впливають. Якщо команди Жозе та Алегрі грають, як лайно, я говорю про це"

Антоніо Кассано продовжив пікірування з Жозе Моурінью.

Нагадаємо, колишній форвард "Роми" спершу заявив: "Рома" - ганьба італійського футболу. Вони могли б посісти 2-е місце, але Моурінью нічого не показав. Він ставав дедалі гіршим і гіршим». Потім Кассано сказав: «Моурінью ##### на футбол. Жозе може перейти до «Реалу», але лише через свій статус».


Португалець відповів: «У Реалі Кассано пам'ятають за куртку, в Ромі він виграв Суперкубок, не вийшовши на поле. А я знаю, чого досяг я там. Він може мати проблеми зі мною, у мене з ним – ні».


«Я ніколи не дозволяю гучним іменам впливати на мене, тому що ніколи не був жополизом.


Моурінью повинен розуміти, що поки його команди грають так погано, принаймні одна людина говоритиме про це – я. Він багато виграв? Мені на це начхати. Те саме стосується й Алегрі. З тими сильними гравцями, які мають, вони грають у непристойний футбол. У них є трофеї? Ну і що? Якщо їхні команди грають як лайно... Я говорю про це і не приховую.


«Це [слова про те, що команда не справляється із поставленим завданням] – його улюблене виправдання, щоб звалити провину на інших. Деякі редактори газет та деякі телевізійні експерти підтримують його брехню. Але у «Роми» третій за величиною бюджет в Італії після «Інтера» та «Юве». Найсильнішим гравцем на ринку був Дібала і вони підписали його. А потім Матіча та Вейналдума, виконали всі його прохання.


У "Ромі" повно гравців збірних. Він [Моурінью] прикривається алібі і ніколи не говорить про футбол, він завжди веде тему убік. Існує величезний розрив між складами "Лаціо" та "Роми", тільки Саррі змушує команду грати екстраординарно, а [Моурінью] грає в інший футбол і відстає.

Я нікого не суджу на особистому рівні, я не смію, я не знаю життя інших, я лише аналізую футбольні аспекти. Різниця між мною та іншими полягає в тому, що якщо ти відстій, я скажу тобі про це», – сказав колишній нападник збірної Італії в інтерв'ю La Gazzetta dello Sport.