14 квітня 2023 21:58

"Російські футболісти приймуть білоруське громадянство і гратимуть": Сабо закликає залишити відбір Євро

Раніше з'явилася інформація, що Міністерство молоді та спорту України заборонило національним командам брати участь у турнірах із росією та білоруссю.


В ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net Йожеф Сабо жорстко пройшовся білоруссю, звинувативши цю країну в підтримці Росії у війні проти України.


«Якщо у відборі на Євро-2024 гратиме білорусь, то ми не повинні там брати участь! Лукашенко та його посіпаки – це такі ж бл#ді та підонки, як і росіяни. Я не всіх білорусів маю на увазі, а тих, хто проти нас воює. Лукашенко віддав білорусь у користування росією. Білорусі вже немає, там росія-2».


Також Сабо припустив, що російські футболісти можуть піти на різні хитрощі, щоби повернутися до європейських змагань.


«Виходить, що у змаганнях бере участь росія-2. Зачекайте, скоро російські футболісти приймуть білоруське громадянство і спокійно гратимуть. Вони ж усі хитродупі, всіляко вигадують, як оминути заборони».


Нагадаємо, що з початком вторгнення Росії в Україну наприкінці лютого минулого року УЄФА та ФІФА дискваліфікувала російські клуби та національні збірні. Вони й досі не беруть участі під егідою міжнародних футбольних організацій.


Також депутати Європарламенту просили УЄФА дискваліфікувати Білорусь, проте президент футбольної організації Александер Чеферін не ухвалив жорсткого рішення щодо країни-агресора.