12 квітня 2023 12:09

"Я повертаюся і два дні ні з ким не розмовляю". Хавбек "Інгульця" розповів, як волонтерить із екс-захисником "Динамо"

Захисник Інгульця Олександр Кучеренко між іграми чемпіонату України продовжує активно займатися волонтерською діяльністю у прифронтових містах України.


Захисник Інгульця Олександр Кучеренко з перших днів повномасштабної війни Росії проти України почав займатися волонтерською діяльністю, відправляючи гуманітарні вантажі на фронт до східної та південної України.


Футболіст разом із екс-захисником Динамо Тарасом Михаликом кілька разів їздив на фронт та привіз туди всюдихід для військових.

Цікаво, що навіть зараз, коли проходить УПЛ, Кучеренко між іграми їздить на Донбас. Свої вихідні після ігор він використовує для допомоги цивільним та військовим.

«На початку зимового збору мені потрібно було доставити одяг на 40 осіб, які потрапили під обстріл і стояли майже голі та босі. Я вийшов на тренування із запізненням на день, але тренери мене зрозуміли. Іноді я повертаюся і ні з ким не розмовляю два дні. До пострілів та вибухів теж звикаєш».

Кучеренко заявив, що не може залишатися осторонь того, що відбувається, згадавши свою зустріч з українськими військовими під Кремінною.

«Вони не їли два дні, були брудні та змучені. Ці люди знають, за що вони виборюють і за кого вони виборюють. Як ти міг їм не допомогти?», – наводить слова футболіста taz.

Цього сезону Кучеренко провів за Інгулець 18 матчів, у яких забив один гол.