11 квітня 2023 19:47

Капелло про Моурінью і Кассано: "Перш ніж говорити погано про Жозе, я б двічі подумав"

Фабіо Капелло висловився про конфлікт Жозе Моурінью та Антоніо Кассано.

Нагадаємо, колишній форвард "Роми" спершу заявив: "Рома" - ганьба італійського футболу. Вони могли б посісти 2-е місце, але Моурінью нічого не показав. Він ставав дедалі гіршим і гіршим». Потім Кассано сказав: «Моурінью ##### на футбол. Жозе може перейти до «Реалу», але лише через свій статус». Португалець відповів: «У Реалі Кассано пам'ятають за куртку, в Ромі він виграв Суперкубок, не вийшовши на поле. А я знаю, чого досяг я там. Він може мати проблеми зі мною, у мене з ним – ні».


Про майбутнє Моурінью

«Не знаю, чи залишиться він у «Ромі». Я б не хотів, щоб він думав, що Серія А поступається АПЛ чи Ла Лізі.


Він тренував найкращі клуби світу, і він досі досить молодий, тому він може отримувати задоволення від роботи на дуже високому рівні».

Про конфлікт тренера та Кассано


«Я не хочу брати участь у полеміці, хочу залишатися осторонь. Я читаю, слухаю та веселюся. Дуже добре знаю Антоніо, я тренував його. Але я також знаю Жозе, і перш ніж говорити про нього погано, я двічі подумав би.

Кассано варто покластися на радників, які допоможуть проводити дослідження. Наприклад, Моурінью згадав [Марко] Ліваю, якого, чесно кажучи, я навіть і не пам'ятав», – сказав в інтерв'ю Il Messaggero Фабіо Капелло, який тренував і «Рому», і «Реал».