9 квітня 2023 16:07

Арбітра, який повинен був судити матч чемпіонату Греції, побачили п'яним у аеропорті

В Греції трапилася доволі нетипова ситуація — повідомляє Sport24.


Польського арбітра Павла Рачковські, котрий повинен був судити матч місцевого чемпіонату між АЕКОМ та Арісом, побачили п'яним у аеропорті.


Повідомляється, що Павел Рачковські, Радослав Сієцка, Адам Купчик і рефері VAR Кшиштоф Якубік розповідали про передісторію грецького футболу, говорили один одному неймовірні речі, вживаючи велику кількість алкоголю в літаку.


Коли греки в якийсь момент навіть сказали їм, що "ми не розуміємо, що ви говорите..", арбітри накинулися на них. Зокрема, інцидент стався між Рачковські і батьком із сином.


Серед іншого вони сказали, що ввечері підуть в клуб розважитися. Згодом, коли вони збиралися забрати свій багаж, вони знову спровокували двох греків і навіть плюнули в одного з них. Результатом усього цього стало те, що поліція втрутилася у дані розбірки, а також представник ЄПВ, який увійшов до багажної стрічки, щоб розділити їх!


Вишенкою на торті є те, що арбітри зникли, і ніхто не знає, де вони та що робити далі. Очевидно, що арбітраж цього поєдинку є під загрозою і проти них повинні бути застосовані штрафні санкції.