8 квітня 2023 22:26

Артем Кравець: "Щоб дозволити собі пиво, треба трошки попрацювати"

Колишній нападник «Динамо» та збірної України Артем Кравець поділися думками щодо того, чи треба підтримувати фізичну форму на належному рівні після завершення футбольної кар’єри.


- Після завершення кар’єри Артем Мілевський перебуває на хвилі обговорення в українському футбольному ком’юніті. Всі говорять, що він «піднабрав». Цікаво, скільки до тебе додаткових кілограм «прилипне» без активних занять спортом?


- Я вже переймаюся цим. Через моє здоров’я мені не можна бігати на біговій доріжці та асфальті. Раз на тиждень я можу пограти в футбол або теніс. Але треба чимось займатися, тому я підтримую форму.


Те, що за останній рік десь щось починає «прилипати» - це мені дуже не подобається, бо в мене ніколи не було такої проблеми, коли я грав. Тому вже переймаюся про це, 100% буду займатися.


В мене є план купити собі велотренажер, я дуже любив займатися на ньому, коли грав у футбол. В мене не буле проблем 30 хвилин їхати. Це кардіо, якісь вправи...

Також їсти треба менше та і все. Хочеться більше, але треба тримати себе в руках.


- А як ти сприймаєш той факт, що багато людей жартує над зовнішністю Мілевського? Хіба не має права чоловік виглядати так, як він сам хоче виглядати?

- Має повне право, аби йому було комфортно. Я думаю, що його це не чіпляє. Йому комфортно бути таким, який він є.

Нещодавно почув, що Гвардіола сказав: «Я не хочу працювати все життя тренером. Я хочу повернутися до себе додому в Барселону і бути веселим товстим дідусем, який буде їсти, пити і насолоджуватися життям».


- Ти на шляху до того, щоб бути веселим товстим дідусем?


- Я хочу перебувати в хоча б нормальній фізичній формі. І задля цього, щоб дозволяти собі щось більше в плані їжі, напоїв, можна трошки позайматися. Я дуже люблю нефільтроване німецьке пиво, моє улюблене. Щоб дозволити собі пиво, треба трішки попрацювати, - сказав Кравець.