8 квітня 2023 21:18

Артем КРАВЕЦЬ: "У мене є комерційна нерухомість у Києві, різні інвестиції в акції та криптовалюту"

Колишній нападник «Динамо» та збірної України Артем Кравець розповів про свою фінансову діяльність поза футболом.


- Ти належиш до числа футболістів, які не прогуляли зароблене? В що ти інвестував?


- Можна так сказати. У мене є комерційна нерухомість у Києві, різні інвестиції в акції, криптовалюту. Для нашої сім’ї більш фундаментальною була комерційна нерухомість, але останній рік нам ніхто нічого не платить. Тобто вона здається, але ніхто не платить, бо я вважаю, що зараз такий момент, що не можна цього робити.

- Ринок комерційної нерухомості серйозно просів. Дмитро Гордон продає «Майбах», щоб жити на тому рівні, до якого він звик. Ти хочеш сказати, що здаєш нерухомість людям чи компаніям, вони тобі за це нічого не платять і ти типу окей?


- Це проєкт, який відкривався на перспективу. Там, де у нас ця нерухомість, ще не дуже багато людей живе. Вони тільки починали туди заселятися. За 4-5 місяців до цього (війни - прим.) там відкрився продуктовий магазин, а люди ще не жили. Зараз війна - всі поїхали. Тому на цьому етапі нічого не беру.


- А в криптовалюту ти занурювався чи просто купив і все?


- Волею випадку я почав за цим слідкувати ще з вересня 2017 року. Один мій знайомий сказав звертатися, якщо потрібно купити або продати Bitcoin чи Etherium. З того часу займаюся криптовалютою.


- Тепер ти вже можеш радити, що купувати, а що продавати?

- Радити в цій справі - не дуже вдячна робота, бо ти завжди винен будеш, - сказав Кравець.