7 квітня 2023 21:07

"Двома руками "за": екс-гравець збірної Росії розповів, як "дуже підтримує" війну в Україні

Колишній футболіст збірної Росії Вадим Євсєєв яро підтримав війну в Україні, назвавши це проявом патріотизму. Головний тренер ярославського "Шинника", підопічним якого влаштували прочухана гравці ужгородського "Минаю" на зборах у Туреччині, зазначив, що з великою повагою ставиться до армії РФ, забувши про військові злочини її солдатів на території нашої країни.


Про це Євсєєв заявив в інтерв'ю YouTube-каналу "Фабрика футболу". Уродженець підмосковних Митищ, якого нічого не пов'язує з Україною, підкреслив, що йому чудово відомо про те, що відбувається на Донбасі в останні вісім років. При цьому він не уточнив джерела інформації про події в окупованому Росією регіоні.


“Які думки були 24 лютого? У мене нормальні думки були, бо я знав ситуацію на Донбасі. Вісім років там не звертали уваги, а тут одразу звернули. Дуже сильно підтримую. Якщо раніше до військових ставився нейтрально, то зараз двома руками "за". Завжди зніматиму капелюха перед цими людьми, які там знаходяться. Я патріот своєї країни. У мене багато знайомих і друзів, вони зовсім по-іншому бачать цю ситуацію, але для мене все так. Якщо це сталося, то я до кінця маю підтримувати країну", – сказав Євсєєв.


Нагадаємо, 13 січня в одному з готелів Туреччини футболісти "Минаю" та "Шинника" влаштували масову бійку. При цьому сильно постраждали гравці російської команди, один із яких кричав "Слава Росії!" Після інциденту Євсєєв заявив, що пишається своїми підопічними, які "дали відсіч" українцям.


Фото: Getty Images/Global Images Ukraine