7 квітня 2023 17:17

Артем КРАВЕЦЬ: "Луческу - топ-спеціаліст. Але беручи до уваги його минуле проти "Динамо", треба було пошукати іншого тренера"

Колишній нападник «Динамо» Артем Кравець в інтерв’ю ютуб-каналу «Вацко Live» розповів, як сприйняв призначення Мірчі Луческу, який довго очолював «Шахтар», на посаду головного тренера киян.


– Чесно кажучи, коли Луческу прийшов, я навіть попрацював з ним, – він класний тренер. В нього є якісь недоліки, але вони є в кожного з нас. Він – класний тренер, це сто відсотків. Він багато чого дав молодим гравцям і це пішло на користь.


В той момент, коли я був у команді, то бачив, що відбуваються реально дуже правильні речі. Але в плані всього процесу, що відбувався, я бачив, що це реально дасть результат. Навіть коли я покидав «Динамо», то казав Ігорю Михайловичу та Григорію Михайловичу, що тренер – топ.


Але от історія до цього (перебування Луческу в «Шахтарі») – це питання. Якщо брати як спеціаліста – він топ-спеціаліст, але беручи його минуле проти «Динамо», то мені здається, що треба було пошукати когось іншого. Ось так можу відповісти.