6 квітня 2023 16:47

Співвласники "Челсі": "Лемпард володіє всіма якостями, які потрібні, щоб довести нас до фінішу"

Співвласники "Челсі" Тодд Боулі та Бедад Егбалі висловилися про призначення Френка Лемпарда новим головним тренером клубу.


"Ми раді знову вітати Френка на "Стемфорд Брідж". Френк - член Залу слави АПЛ і легенда "Челсі". Оскільки ми продовжуємо ретельний процес пошуку постійного головного тренера, ми хочемо надати клубу і нашим уболівальникам чіткий і стабільний план на решту сезону. Ми хочемо забезпечити всі шанси на успіх, і Френк володіє всіма характеристиками і якостями, які потрібні, щоб довести нас до фінішу...


У суботу у нас важлива гра проти "Вулверхемптона", а потім ми сконцентруємося на чвертьфіналі Ліги чемпіонів у Мадриді. Ми всі збираємося надати Френку нашу повну підтримку, оскільки прагнемо домогтися найкращого результату у всіх матчах, що залишилися", - йдеться в їхній заяві на офіційному сайті лондонців.


Нагадаємо, сьогодні, 6 квітня, "Челсі" оголосив про підписання контракту з Лемпардом до кінця поточного сезону. 2 квітня "сині" звільнили Грема Поттера, який очолював команду з вересня.