3 квітня 2023 16:22

Блан про ПСЖ: "Їхня проблема в тому, що сезон для них припиняється, коли мета номер 1 не може бути досягнута. ЛЧ триває – все добре. ЛЧ закінчується – сезон закінчено"

Лоран Блан назвав проблемою «ПСЖ» те, що гравці опускають руки після вильоту з Ліги чемпіонів

«Я трохи знаю цей клуб. Проблема з «Парижем» у тому, що коли мета номер 1, яка їх цікавить і яка цікавить усіх уболівальників, більше не може бути досягнута, сезон для них припиняється. На всіх рівнях. Так воно і є...


Ліга чемпіонів триває – все гаразд. Ліга чемпіонів закінчується - все закінчується, все закінчено, сезон закінчено, йдеться про наступний сезон, всі чекають на нього. Важко перебудуватись, заново мобілізувати всіх гравців на досягнення перемоги у чемпіонаті.


Я думаю, що Крістоф [Гальтьє] досягне цього, але це складно, тому що ця ситуація непроста. Сезон ще не закінчено, лишилося провести ще дев'ять матчів. Потрібно усвідомлювати, що сезон ще не закінчено, треба знову мотивувати всіх, це непросто. Але Крістоф впорається.


Гордість гравців у якийсь момент бере гору. Зараз «Париж» переживає дещо складний період. Але він повернеться», – сказав головний тренер «Ліону».