3 квітня 2023 12:19

Дієго Сімеоне: "60 000 людей приходять на стадіон, щоб побачити команду з серцем"

Мадридський Атлетіко в рамках двадцять сьомого туру іспанської Ла Ліги переграв севільський Бетіс.


Головний тренер "матрацників" Дієго Сімоне прокоментував виступ своєї команди.


"Мені важко щось додати до виступу Анхеля Корреа сьогодні. Єдине, як тренер, я можу тільки давати йому більше ігрового часу. Він і без того постійно з’являється на полі, нехай і не від самого початку матчів. А проти суперників, що грають у закритий футбол, він — найкращий гравець, який у нас є.


Заміна Морати могла б виглядати для когось несподіваною, проте нам потрібно було якісь інші якості. І це "інше" — це Корреа. Він демонструє вражаючу холоднокровність та спокій, який ми постійно бачимо на тренуваннях.


Коли ми розбирали гру Бетіса, я уявляв собі низьку команду, яка контратакує, не володіючи м’ячем. Я не сумнівався, що вони збираються грати в гру з низьким блоком.


Довелось шукати, яким чином ми можемо виграти цей матч. Коли я побачив, що Мората грав не настільки близько до воріт, як було потрібно, я вирішив замінити його на Корреа, який постійно перебуває поблизу чужих воріт.


Мені дуже приємно, коли я бачу стадіон таким натхненним, яким він був сьогодні останні 20 хвилин. У перерві я сказав гравцям, що 60 000 людей приходять, щоб побачити команду з серцем, і що вони повинні дати їм відчути себе частиною перемоги. Сподіваюсь, уболівальники повертаються додому щасливі.


Облак? Що додати стосовного одного з найкращих воротарів світу? Професіонал, особистість у колективі, важливий гравець. Нам пощастило, що свого часу клуб придбав його", — заявив аргентинський фахівець.


У наступному турі Атлетіко зіграє гостьове дербі проти Райо Вальєкано.