26 березня 2023 10:36

Луїс де ла Фуенте: "Мені пощастило працювати з такими дивовижними футболістами, як Хоселу"

Головний тренер збірної Іспанії Луїс де ла Фуенте прокоментував перемогу над Норвегією (3:0) у кваліфікації Євро-2024.


«Перш за все хочу подякувати «Малазі», клубу та місту. Маємо лише приємні емоції, як вони прийняли нас у цьому матчі. Ми намагалися використати кілька днів до цього матчу, щоб реалізувати задумані ідеї та системи, тому цілком задоволений тим, чого досягли.


Ми вчимося працювати разом з командою. Іноді показуєш чудову гру, але перемагаєш мінімально, бо м’яч не хоче влітати у ворота. Але коли команда забиває наприкінці таким сплеском - теж чудово.


Мені не соромно сказати, що я пишаюся Хоселу. Насправді пишаюся відчувати таку гордість. Але Хоселу заслуговує на це через все, що з ним трапилося. Його наполеглива праця, ставлення, професіоналізм - усе це призвело до цього. Дуже радий за нього.


Мені пощастило працювати з дивовижними гравцями. Такими як Хоселу. Його тріумф - це його власна заслуга, він наполегливо працює, у нього чудова впевненість. Просто подивіться на його віддачу та концентрацію, коли він вийшов на поле на заміну.


Все, що я намагаюся зробити - отримати найкраще від своїх гравців, усі з яких мають різні профілі. Не впевнений, що нам потрібно говорити, що ми раптом реалізували план Б. Просто гравці, яких ми включаємо до складу, мають різні якості, різноманітні характеристики, у певних частинах матчу ми будемо їх використовувати. Ми не кращі чи гірші за тих, що були раніше – нам просто потрібно зробити все можливе», - сказав де ла Фуенте.