21 березня 2023 11:34

Евра про переговори з Фергюсоном перед переходом до МЮ: "Це був начебто допит у ФБР. Я подумав: "Я готовий. Якщо я підведу його, ця людина уб'є мене.

Патріс Евра розповів про переговори з Алексом Фергюсоном перед переходом у Манчестер Юнайтед.


Француз перейшов до «МЮ» з «Монако» у 2006 році.

Сер Алекс поговорив з моїм агентом, і ми зустрілися в аеропорту Шарля де Голля в Парижі. Він не говорив французькою, так що [переговори] швидше вів Девід Гілл. Моя англійська була неважлива, тому мій агент перекладав.


Я пам'ятаю, він [Фергюсон] ставив запитання на кшталт: «Ти п'єш?» - "Ні". Тобі подобається ходити на вечірки? - Іноді. Ти готовий не програти жодної гри? - "Так". Ти готовий навіть не грати внічию? - "Так".


У мене було таке відчуття, ніби то був допит у ФБР. І коли я потис йому руку, я подумав: «Я готовий. Якщо я підведу його, ця людина уб'є мене». Тож це було справді вражаюче.


До приходу «Юнайтед» мій агент казав, що у нас були варіанти з «Ліверпулем», «Інтером» та «Юнайтед». Я пам'ятаю, як мій агент був дуже схвильований і сказав: Патріс, це Манчестер Юнайтед.


Я дивився «Юнайтед» через Еріка Кантона, так що це вплинуло [на мене], але коли я зустрів [Фергюсона], то відчув щось особливе. Якщо ти будеш добре працювати з цією людиною, ти перемагатимеш і досягнеш багато чого для цього клубу», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед» у підкасті Vibe with Five.