15 березня 2023 14:51

Екс-гравець "Динамо" відреагував на своє фото з трансгендером, звинувативши колишню дівчину у брехні: "Це фотошоп. Я натурал"

Колишній вінгер київського Динамо Беньямін Вербич прокоментував появу в мережі його фотографії з трансгендером, яку поширила його екс-дівчина Альвіна Царенко.

Вінтернет-просторі України з'явилося компрометуюче гравця Панатінаїкоса Вербича фото, на якому його зображено з трансгендером.


Вербич відреагував на ситуацію та заявив, що мати його дитини Альвіна Царенко намагається скомпрометувати футболіста перед слуханням про опіку дитини.


Також півзахисник сказав, що зображене на фото є фотошопом, а сам гетеросексуальної орієнтації.


«Хоч це нікого не стосується, але зазначу, що я натурал. Я визначаю себе гетеросексуалом, у мене ніколи не було сексуальних чи романтичних стосунків із чоловіками чи трансгендерами.


Альвіна прифотошопила пеніс до фото моєї колишньої дівчини Ліллі і тепер стверджує, що я ходив у клуб із ще двома трансгендерами. Цього разу це моя двоюрідна сестра Єрнея та її подруга Катя зі Словенії».


Також Вербич назвав свою колишню дівчину брехухою.


«Якби ментальний стан здоров'я мого сина не стояв на кону, то знаю, що це була б низькопробна комедія.

Альвіна також притягується до відповідальності за її наклеп, який є свого роду помстою для неї. Знайте, що окрім її очевидних «якостей», Альвіна Царенко також непереборна брехуха», — написав Вербич в інстаграмі.


Вербич виступав за Динамо з 2018 до 2022 року. За чотири з половиною роки в Україні провів 121 матч, забив 35 голів і віддав 23 асисти, зібравши повний урожай трофеїв в Україні: перемога в УПЛ, по дві – у Кубку та Суперкубку України.


У літнє міжсезоння Вербич залишив Динамо, підписавши трирічну угоду з Панатінаїкосом.

Нагадаємо, 2021 року стало відомо, що Вербич зустрічається з українською моделлю Playboy Альвіною Царенко, яка більш відома під псевдонімом Альвіна Лаллі. У серпні 2021 року у пари народився син Май.