13 березня 2023 18:35
2

"​Це катастрофа!". Журналіст прокоментував рівень гри в матчі "Дніпро-1" - "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі програми "Циганик LIVE" висловив свою думку, щодо матчу "Дніпро-1" - "Динамо".


"Це катастрофа. Це центральний поєдинок туру, я розумію що команди вийшли з весни. Але створити на двох, два гольові моменти, такі команди, з такими футболістами, які претендують, щоб грати в національній збірній України, для мене це занадто мало. Я не хочу говорити чи правильні тактики вибрали тренери. Чому "Динамо" грало від оборони, ну зрозуміло, що вони отримали від "Інгульця" і їм потрібно було просто відчути цю перемогу і вони її відчули. Їм було важко, вони терпіли, всю гру відмахувалися, відбивалися, в другому таймі мало переходили центр поля. Момент з Раміресом, я не вважаю що це об’єктивний момент який показує що відбувалося на футбольному полі, бо це відбулося на останніх секундах і це вже була навала від "Дніпра-1".


По самій грі, це було дуже складно, було страшенно складно. Є певні проблеми з полем, було важко обробити м’яч, але позицію "Динамо" я розумію. Позиція "Дніпра-1", вони намагались грати першим номером, але в них нічого не виходило. Дуже важко, страшенно важко це все відбувалося. Є певні проблеми, поміняли голкіпера, не вийшов Амаш. Взагалі це був матч до першої помилки. Хайнер помилився, Буяльський реалізував свій момент і цей гол став вирішальним. Якби до того раніше забив Піхальонок, то "Динамо" було б дуже складно. "Динамо" виходило на цю гру заробляти очки, терпіти, боротися на футбольному полі. Дуже в’язка гра, видно що команди не готові показувати свій найкращий футбол. Чому "Динамо" так зіграло, я розумію. Чому "Дніпро-1", ну це питання більше до Олександра Кучера. Але коментарі після гри чомусь з претензіями один до одного. Для чого це? Говоріть про себе, про свій футбол, про свою команду".

Катастрофа буде коли з такою якістю гри вони посунуться в кваліфікацію еврокубків літом. От виходить це Динамо, що 5 разів б'є за гру у напрямку воріт Дніпра, проти Трабзона чи Карабаха, у яких атака літає і більше 6 ударів лише в ствір суперника припадає i...виймає 2-3 дома і 3-4 мячі в гостях.
Сховати
Умник, ви занадто багато уваги звертаєте на статистику. Різні турніри, різні суперники, різні завдання на гру. Порівнювати непорівнюване - це нехай роблять дилетанти.

І Дніпро, і Динамо з названими вами суперниками будуть грати абсолютно на рівних, навіть зараз.