13 березня 2023 15:04

Екс-зірка "Динамо" отримав другу червону картку у сезоні: відео грубого вчинку з чемпіонату Туреччини

Півзахисник Адани Демірспор Юнес Беланда у поєдинку 25-го туру турецької Суперліги проти Трабзонспору підвів свою команду, отримавши червону картку.


У неділю, 12 березня, Адана Демірспор розгромно програла на виїзді чинному чемпіону Туреччини Трабзонспору з рахунком 1:4.


Хавбек гостей Юнес Беланда досить швидко підбив свою команду, оскільки на 22-й хвилині вдарив рукою свого опонента. Після перегляду ВАР арбітр показав червону картку екс-гравцеві київського Динамо.

Беланда хотів швидше ввести м'яч у гру, але гравці Трабзонспор були проти. Це розлютило марокканського хавбека, який спочатку штовхнув Бруно Переса, а потім ударив його рукою. Додамо, що це вже друга червона картка Юнеса цього сезону.

Цього сезону 33-річний півзахисник у складі Адани Демірспор провів 21 матч, у яких забив шість м'ячів і зробив п'ять асистів.

Нагадаємо, що влітку 2013 півзахисник Монпельє перейшов у Динамо за 10 мільйонів євро (другий за вартістю трансфер в історії клубу). У складі біло-синіх Юнес провів 88 матчів, у яких відзначився 11 голами та 16 асистами.