13 березня 2023 14:29

Кроос навряд чи залишиться у "Реалі", якщо прийде Беллінгем. Тоні не хоче мало грати

"Реал" працює над трансфером півзахисника Джуда Беллінгема з "Боруссії".


Як пише As, мадридський клуб вважає англійця ключовою метою посилення півзахисту. Про це футболісту повідомили особисто – нещодавно представник «Реала» їздив до Дортмунду на зустріч із Беллінгемом та його родиною.


Під час спілкування Джуду та його сім'ї розповіли про переваги гри за «Реал», а також пояснили, чому перехід до «Мадриду» стане для нього ідеальним кроком. Під час зустрічі представник «Реала» прагнув розсіяти всі сумніви, які могли виникнути у гравця, та розповів про стрімкий розвиток Вінісіуса, Родріго, Федя Вальверда та Орельєна Тчуамені після переходу до клубу.


Незважаючи на участь Ліверпуля у боротьбі за півзахисника, Реал не втрачає надію на його трансфер. Як з посиланням на джерело, близьке до гравця, повідомляє, що остаточного рішення про майбутнє він ще не прийняв.


Зазначається, що Беллінгем відмовився від зустрічі з представниками «Борусії» – він не хоче обговорювати умови нового контракту та має намір змінити клуб. Незважаючи на це, "Дортмунд" хоче спробувати зберегти Джуда в команді.


Можливий трансфер Беллінгема може вплинути на рішення Тоні Крооса про майбутнє, оскільки у разі його переходу конкуренція у півзахисті значно підвищиться. Німець навряд чи погодиться залишитися в «Реалі», якщо не гратиме приблизно стільки ж, як цього сезону.

Лука Модріч не відмовиться від продовження контракту на рік навіть у разі переходу Беллінгема.


Цього сезону у 19-річного англійця 10 голів та 6 результативних передач у 33 матчах за «Борусію» у всіх турнірах.