21 травня 2024 08:23

Бензема хотів би залишити Саудівську Аравію: він розчарований рівнем ліги та недоліком професіоналізму. Йому можуть запропонувати перехід у сильніший клуб країни

Карім Бензема хотів би залишити Саудівську Аравію.


За інформацією Relevo, футболіст розчарований рівнем вищої ліги країни, недоліком професіоналізму та інфраструктурою. Порівняння з його перебуванням у «Реалі» та збірній Франції, на його думку, не витримують критики.

У зв'язку з цим француз, який перейшов до "Аль-Іттіхада" минулого літа, хотів би піти. Проте зробити це буде складно, оскільки його високооплачуваний контракт розрахований до 2026 року. Крім того, відхід Бензема може бути розцінений як образу місцевими керівниками, які вклали в гравця значні кошти.

Наголошується, що в кращому випадку йому може бути дозволено перейти в інший саудівський клуб, який краще оснащений і займає більш високе місце в турнірній таблиці. "Аль-Іттіхад" йде в чемпіонаті п'ятим, тоді як "Аль-Хілаль" вже достроково завоював чемпіонство.

Протягом нинішнього сезону французький нападник критикувався за свої виступи. Зараз відновлюється після розтягування литкових м'язів, пропустивши вже місяць.

За сезон 36-річний гравець провів 29 матчів у всіх турнірах, забивши 13 голів та віддавши 8 результативних передач.