13 березня 2023 11:55

"Я з ним зустрічався": президент "Кривбасу" назвав відомого українського тренера, який міг очолити клуб

Президент Кривбасу Костянтин Караманіць розповів, що розглядав на посаду головного тренера команди нинішнього наставника Ворскли Віктора Скрипника.

Президент Кривбасу Костянтин Караманіць зізнався, що, крім Юрія Вернідуба, розглядав і інші кандидатури на посаду головного тренера команди. Зокрема, він зустрічався із нинішнім коучем Ворскли Віктором Скрипником.


«Я спілкувався з багатьма тренерами, зокрема зі Скрипником. Шукав людину, яка б підійшла мені за темпераментом і стилем керівництва. Потрібен був такий тренер, з яким мені комфортно працюватиме», – сказав Караманіць в інтерв'ю Ютуб-каналу Брутальний футбол.


Зазначимо, що Скрипник після закінчення минулого сезону залишив Зорю, яку очолював три роки. З командою він двічі вигравав бронзові медалі УПЛ, а також один раз виводив її до фіналу кубку України. У нинішній кампанії фахівець очолив Ворсклу.


Наразі полтавський клуб після 17 зіграних матчів займає дев'ятий рядок у чемпіонаті України. Кривбас, який у підсумку прийняв Юрій Вернидуб, йде на сьомому місці в турнірній таблиці після такої кількості зіграних матчів.