12 березня 2023 09:53

Антоніо Конте: "Для нас фінішувати у першій четвірці – все одно що виграти АПЛ"

Головний тренер "Тоттенгема" Антоніо Конте після перемоги над "Ноттінгем Форест" (3:1) у матчі 27-го туру АПЛ заявив, що для його команди потрапляння до четвірки найсильніших за підсумками чемпіонату рівнозначне завоюванню титулу.


"Для нас фінішувати в першій четвірці - все одно що виграти Прем'єр-лігу. Це сталося минулого сезону, і я говорив, що це диво. Цього сезону буде набагато складніше, у перегонах бере участь багато команд, і наразі доступне тільки одне місце.

"Ліверпуль" є нашим конкурентом у цій гонці. "Ньюкасл" відрізняється від самого себе минулого сезону, вони вклали багато грошей, і у них сильна команда. Я не виключаю "Челсі" з боротьби, тому що у "Челсі" є шанс виграти останні 11 або 12 ігор поспіль, тому що їхній склад дуже сильний.

Найкращий клуб дивиться на себе. Ми повинні зосередитися на своєму шляху і намагатися робити все можливе до кінця сезону, і тоді ми побачимо, якої позиції ми можемо досягти", - цитує Конте Reuters.

"Тоттенгем" посідає четверте місце в таблиці АПЛ, набравши 48 очок у 27 матчах. "Ліверпуль", що йде п'ятим, відстає від лондонців на шість очок, але має гру в запасі.